Bel bij overlijden:
0118 - 602500

Het voorbereiden van een begrafenis

Omdat alles bij een begrafenis correct en in stijl moet verlopen, komt het steeds vaker voor dat familieleden zaken vooraf vastleggen. Het kan zijn dat u dit wenst in een persoonlijk gesprek, u kunt dan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen dan uw wensen afstemmen op de mogelijkheden die er zijn. Indien gewenst deze vastleggen in een wilsbeschikking.

Uw wensen kunnen dan ingevuld worden in het laatste wensen boekje “Zo wil ik het als mijn sterven daar is”. U kunt ook geheel vrijblijvend en kosteloos dit boekje bij ons aan vragen, dat wij het naar u opsturen.Verder is er de mogelijkheid een laatste wensen lijst van ons te downloaden via deze site.

Ook is het verstandig om vooraf door ons een complete kostenbegroting te laten maken. Omdat wij door geheel Zeeland werken, kunnen wij exact nagaan wat de tarieven zijn in de plaats waar u begraven wenst te worden. Uw nabestaanden komen dan later niet voor verrassingen te staan.

Hieronder kunt u een invullijst downloaden die u helpt bij het voorbereiden van uw uitvaart. Deze lijst is een persoonlijk document, met uw persoonlijke wensen. We helpen u graag met het maken van de beslissingen en geven u graag advies.